søndag 5. april 2009

Varmt, varmt, varmtTjo folkens.
Da lir det mot solnedgang her i Thailand og Nadivana Apartments som det heter her vi bor. Idag har det vært veldig varmt, kanskje en av de varmeste dagene mens vi har vært her. Mens Marte og Lars hadde dag 2 av dykkerkurset og farfar og Unni var på Tiger Cave Temple og kikket på en gedigen Buddahstatue (de gikk da 1237 trappetrinn rett opp fjellsiden), så tok vi en longtail båt og dro ut til Phra Nang, en liten øy 10 minutter unna Ao Nang. En helt nydelig strand, og selvsagt alle fasiliteter. Vannet i havet holder nå ca 30 grader,så det er helt utrolig "daiiili" å ligge å duppe der ute. Har sagt det flere ganger i dag, jeg gruer meg litt til å reise hjem..
Da vi kom tilbake var det rett ut i bassenget på hotellet. Poolbaren kunne by på is og Mohito før vi måtte søke ly for et heftig regnskyll. I skrivende stund sitter vi ute på hverandaen med en GT, hvitvin, øl eller hva det måtte være. Truende skyer er nok en gang på vei inn, uten at det bekymrer oss nevneverdig. Ingen grunn til å kle på seg av den grunn. Bortsett fra for farfar da som mener han er syk...Hoster stygt i følge han selv. Medusinen består av Gammel Dansk. Det har foreløpig ikke hjulpet, men han gir ikke opp.

Legger ut noen bilder i dag også. Til dere som synes at det blir mye "så daiili", "så flott", "helt fantastisk" osv, tenk på at dette i tillegg til å være en stemningsrapport, fungerer som en liten dagbok for oss!

Vi blogges.

1 kommentar:

 1. Hei på dere!
  Følger med på bloggen hver dag:-)Dere er så heldige altså-artig å følge med!Super god ide å skive blogg!!
  Her er det stille og rolig.Maren er i Rogaland på hytta m farmor og farfar og tante.Matilde og jeg har vært på påsketur til Furnes i helga.Ikke helt som Thailand kanskje:-)Men det er fantastisk vårvær og det smakte m øl i solveggen:-)Prater ofte m KJ,han har det bra-har problemer med å komme inn på bloggen deres,tror jeg.
  Hils masse til Ine og Sander!
  Påskeklem fra May Kristin

  SvarSlett