torsdag 2. april 2009

Snart en uke er gått

Dagen startet litt for tidlig i dag, begge ungene våknet vel ca kl 06.30. Men vi var vel ikke nede til frokost før rundt kl 09.00. Rett etter frokost var det tid for morgenbad i bassenget og etter det ble Sander og Ine med farfar og Unni til Ao Nang sentrum et par timer. Da kunne mor og far bade og sole seg uten forstyrrelser :-) Da de var tilbake var det lunch på terrassen, som ble avbrutt av et kraftig regnvær og kraftige vindkast. Vi tok med oss kaffe og JULEKAKE (ja du leste faktisk riktig) inn på stua. Etter en stund, da regnet hadde gitt seg, var det ned og bade igjen.

I dag var det marked like borti gata, en opplevelse for seg selv. Der ble det solgt ferskt kjøtt, som lå fritt ute i ca 30 grader...møkkete og fælt var det der også. Da fant vi ut at mor og datter er like pripne på lukt og møkk....

Så var det å finne seg en tuc tuc (legg merke til det ene bildet med Liverpool, d stod på tuc tuc'en) og spise litt middag i Ao Nang. Der kom vi i prat med noen trøndere gitt - dog fra Trondheim.

Vi hadde to slitne barn i dag, så da klokken hadde passert 20.00, sov de begge to. Nå skriver jeg blogg mens Mads leser litt bok. Vi avslutter vel kvelden på verandaen med et glass vin.

1 kommentar:

  1. 7-8 plussgrader i Trøndelag i dag og regn. Snøen smelter som bare det. Ser ut til å bli vår i år også. Thailand ser herlig ut. Vi lader opp til å feire 3 stk 50 åringer til helga. En på fredag og 2 på lørdag. Vi gleder oss til søndag også.Ellers intet nytt å berette fra Inntrøndelag. Hilser til alle. Jan Erik hilser også. Stor klem da Sander og Ine!!

    SvarSlett