fredag 10. april 2009

Bare timer igjen..Ja da er det ikke lenge før oppholdet vårt her på Nadivana apartments og Thailand er over. I skrivende stund regner det litt så da har vi startet pakkinga. Litt trist selvsagt, men det blir godt å komme tilbake til rutinene. Akkurat nå masserer Ine og Sander meg, inspirert av massasjen vi alle fikk her på onsdag.

Fikk akkurat greie på av en engelsk ferienabo at barna ikke måtte gå på "deres side" av leiligheten da de har observert to veldig giftige slanger i gresset... Grøss.. Ikke akkurat min favoritt. Den ene gartneren her hadde til og med blitt bitt. Hjeelp!

Ellers idag har vi panikkshoppa i Ao Nang. Ikke at vi MÅ bli kvitt penger, men det er jo gøy å shoppe litt med de prisene som er. Pengene flyr uansett. På veien hjem besøkte Sander og jeg en mosk'e. Var vel ikke så spennende, men Sander fikk i det minste se hvor lyden kommer fra når det kalles inn til bønn 5 ganger om dagen. Tok bilder, men nå blogger jeg fra mobilen så vi får se om de kommer etterpå. (Og bildene er np satt inn av "fruen")
Vi fire har nå avsluttet kvelden med middag i Ao Nang, barna har nå lagt seg og skal vekkes om 6 timer. Vi skal nemlig dra fra hotellet kl 04.30 i natt. Dvs. kl 23.30 norsk tid.
Vi gleder oss til å se igjen dere alle!

Ha en fin langfredag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar