tirsdag 31. mars 2009

..også vil jeg skrive litt...

Med fare for at dette ser ut som en "hvem blogger mest av Grete og Mads konkurranse", så vil jeg også skrive noen få ord. Er jo ikke så masse å tilføye egentlig, dette er det bare å nyte. Nå er ikke jeg super bereist, men dersom man vurderer å bruke noe tid og en del penger på ferie så er ikke Thailand noe dumt alternativ. Det er bare helt topp. Nå sitter vi ute på terrassen og slapper av. 4 stykker (Marte, Lars, Unni og Arild) er i Ao Nang, 2 sover (Ine og Sander), mens resterende 2 sitter ute. Har musikk fra poolbaren og sirissene synger fornøyde. Rett og slett herlig.
I morgen skal vi på et akvarium. Privatsjåføren vår fra i dag skal kjøre oss gratis avgårde, han forsøkte i dag også. Sa vi kunne se "Big feet", noe som viste seg å bety Big fish... Det får dere vite mer om i morgen. Og til dere som synes jeg ser sinna ut på bildet fra tempelet; det er feil. Her er det definitivt ingen grunn til å være sinna!! (og etter at dette ble skrevet har Grete byttet bilde, så da ble teksten feil.. Er jo blid nå)
Ha en fin ettermiddag hjemme i Norge :-)

2 kommentarer:

  1. Jaggu er det noen som har det!Trivelig å se at dere koser dere. I Sparbu er det fortsatt vinter med vind og sludd. Var hos Tommy i går,satt på hos Rundveiingan.Formen hans var ikke så verst,men smerter når han beveger seg.Kos dere kjempemye videre i ferien!
    Klem fra Ner-Smolan

    SvarSlett
  2. Godt å se at alt er bra. Leser reisebrev hver dag. Morsomt å følge med dere, mange fine bilder også. Hils til alle. Alt er bra her.
    Klem fra bestetante

    SvarSlett