tirsdag 31. mars 2009

Bytur uten barnVi skal ikke klage på været i dag heller, litt overskyet på ettermiddagen, men veldig veldig varmt. I dag har Ine og Sander vært sammen med farfar og Unni, mens vi "ungdommer" (les: Marte, Lars, Grete og Mads) har hatt privat sjåfør til Krabi by. Her har vi blitt kjørt rundt fra kjøpesenter til kjøpesenter samt et outletsenter og Hello Kitty butikk. Noe shopping ble det selvfølgelig. Ellers havnet vi på en italiensk restaurant og spiste 3 retters. Vi kom hjem rundt kl 16, og da var det å hoppe rett i bassenget. Barna har kjørt tuc tuc sammen med farfar og Unni til Ao Nang og shoppet litt der. Ine var helt utslitt i dag og sovnet før kl 18 og vi andre 3 er nok ikke mange timene etter....det tar på å være i tropisk strøk når en ikke er vant til det. Dere som leser dette må gjerne skrive kommentarer til oss, for det er nesten den eneste kommunikasjonen vi har med dere når vi er her nede. Skriv gjerne litt om hvordan det er hjemme også. Her er klokken nå 19.30, men hos dere bare 14.30.

2 kommentarer:

 1. Hei!
  I Steinkjer veksler det mellom regn og snø! var faktisk 10-15 cm med slush-is på veiene i Ongdal! Ser fram mot påske, og snowboard jeg affal :) fortsatt god ferie!

  Mvh
  Daniel

  SvarSlett
 2. Heisan - Ingrid her. Deilig vårvær på kolbotn i dag, ca 8-9 + grader og lettskyet. Ser at dere har det bra, en smule misunnelig her sitter på jobb....men for all del - unner dere virkelig dette :o) Dessuten er det ikke synd på meg - en liten dag igjen, så er det NYC som gjelder ! Kos dere masse masse videre og hils resten av reisefølget. Nå skal jeg straks hjem, hente snupp også skal vi på svømming, men da sover nok dere - thihi. Har dere med ekstra koffert??? Virker som det er MYE shopping på gang..og det til en virkelig billig penge - så gøy!Hei så lenge - Klem

  SvarSlett