lørdag 28. mars 2009

Da er vi på plass!
Hei på dere!
Da er vi på plass i Krabi. De som sier at det å fly er farlig har ikke blitt transportert av de lokale. Hellige jul for en biltur...! Men vi overlevde og vi nyter. Flyturen, som startet en time senere enn planlagt, gikk vel egentlig veldig bra. Litt mas må man vel regne med når små barn skal sitte rolig i 10-12 timer.
Ellers så hadde vi flaks og fikk de tre mest bråkete personene på flyet rett foran oss. Til tross for gjentatte oppfordringer om å være stille, skjedde det lite. Da måtte Martinsen selv si fra! Det hjalp heller ikke...
Nå er vi inne for å ta en liten pause fra solen. Mer kommer senere da også med bilder!!

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Fint å se at dere er framme:-)tror dere får det helt fantastisk ut ifra bildene å dømme:-)Maren vil også til Thailand!!Her skjer det fint lite,kommet masse snø,kjøleskap og oppvaskmaskin er ute av funksjon:-)men positiv tanker er viktig og jeg velger å le av det hele:-)Dere kan vel bare knipse så kommer de med forfrikninger-ser jo helt vanvittig bra ut der dere er.Nå er dere der og da er det bare å senke skuldrene.
    Klem MK

    SvarSlett
  2. Hei. Kor herli å sjå at dåkk har d fint. Ser ut som dåkk koser dåkk en masse. Nyt dagan som kjæm. Arti å sjå bilda derifra. Æ å vil te Thailand :0) Klæm te dåkk aill fra Laila.

    SvarSlett